osonacotxes.cat

Osonacotxes.cat és un portal que facilita la gestió de compra-venda de vehicles d’ocasió a particulars i professionals. La nostra llarga experiència en el sector ens permet oferir una àmplia gamma de vehicles verificats al nostre taller especialitzat, oferint la màxima serietat i transparència en la gestió.

VERIFIQUEM

Al nostre taller, duem a terme una revisió acurada del vehicle per verificar-ne l’estat general abans de la venda i si cal, l’acondicionem. D’aquesta manera, se’n verifica el bon estat i es garanteix que sigui l’adequat pel comprador.

ASSESSOREM

Quan posem un vehicle a la venda, parlem del seu estat, d’un preu just per ambdues parts i de com vendre’l amb unes condicions òptimes tant per al comprador com per al venedor. El nostre objectiu principal és assessorar-vos i avaluar-ne la venda.

GESTIONEM

Arribats a un accord, us acompanyem en tot el procés derivat de la venda del vehicle. Ens ocupem de tota la gestió de l’operació i si cal, acondicionem el vehicle. Oferim confiança i màxima comoditat tant per al comprador com per al venedor.

GARANTIM

La nostra trajectòria ens avala i confirma la gestió d’Osonacotxes com una garantia de qualitat a l’hora de vendre un vehicle en les millors condicions.